Kozmetikai asztal bérlése

Elektronikus pipere asztal My Beauty Center 3in1 komplett wellness programot nyújt kisfiúknak és kislányoknak már 3 éves kortól, akik szívesen öltik fel a fodrász, sminkes és körmös szerepét. Pipere asztal két részből áll, melyeket, ha L alakban illesztenek össze a gyerkőcök elé 3 munkafelület tárul pipere kiegészítőkkel megspékelve. 

A Fodrászat csodaszép rózsaszín székkel várja a kis vendégeket, akik az elsőosztályú és biztonságos alapanyagból készült kerek tükör előtt kényelmesen helyet tudnak foglalni. A hajformázást számos kiegészítő segíti, mint például a elektronikus hajszáritó 2 darab cserélhető fejjel, mely hanggal és fénnyel is szórakoztatja a kicsiket, illetve hajvasaló, fésű, hajkefe, hajgumik, fodrász olló és csodaszép ezüst hajpánt is a fodrászat részét képezi. Fodrász szalon rengeteg tárolóhellyel, polcokkal, 2 fiókkal és praktikus nyitható box-szal lett kialakítva, hogy fontos eszközöknek mindig meglegyen a helyük és ne vesszenek el.

Ha kész a frizura tovább is léphet kis vendég a smink és körömstúdióba. Csodaszép smink és körmök elkészítésében 2 körömlakk, szemhéjfesték paletta, rúzsok mechanikus funkcióval, krémes szempillaspirál lesz a segítségükre. A készlet részét képezi elektronikus UV lámpa is a géllak megszáritásához, mely világit és hangot is ad ki. Köszönhetően ezeknek a nagyszerű kiegészítőknek gyerekeknek valósághű érzetük lesz játszadozás közben. A pipere asztal középső részén kézi zuhanyrózsa mosdóval kapott helyet, ahol a fodrásznő kis vendége vagy játékbaba haját a hajvágás előtt megtudja mosni(játékbaba nem képezi a csomag részét).

A kozmetikai szalon elülső része a kiegészítők vásárlására és procedúrák kifizetésére van fenntartva, melyen a kis vendég átesett. A stúdióba a kis vendégeket a hatalmas állvány vonzza be Beauty Center felirattal díszítve. A szépségápolási kellékek, melyek megvásárolhatóak a szalonban, szépen a polcokon elrendezhetőek. Bankkártyás fizetés esetén a terminált ajánlott használni és még nyugtát is kap a kis vendég, de praktikus nyitható kasszával is fel van szerelve a szépészeti központ, igy készpénzzel is lehet majd fizetni. Pulton a forgatható brosúrán ellenőrizhetőek az egyes procedúrák és kiegészítők árai.

Kozmetikai központ méretei 98*52*101 cm, nagyon gyorsan L alakra széthúzható, illetve ugyanilyen gyorsan a kompakt formájára állítható vissza. Legminőségibb műanyagból készült, mely ellenálló, tartós, élei le kerekítettek és nagyon kellemes bársonyos érzést nyújt tapintásra. Gyerkőcök a pipere központ révén különböző szerepekbe bújnak, felfedezik a felnőttek világát. Megismerkednek az egyes kozmetikai eszközökkel és kiegészítőkkel és azok megfelelő használatával. Pipere asztal fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott. Játszadozás közben fejlődik kommunikációs és nyelvi készségük, gyorsabban szocializálódnak és feléled felelősség tudatuk is. Kiegészítőkkel való manipuláció közben fejlődik a finom motorika, összpontosítás és logikus gondolkodás.