BeamZ professzionális programozható Lézer leírás

A beamZ Pandora 1200 lézer rendszer 1000 mW garantált kimeneti teljesítményének köszönhetően különösen alkalmas professzionális és magán jellegű használatra is. Az RGB színspektrum TTL modulációval 7 színt kever össze teljes intenzitással, és a precíz galvanikus szkenner akár 20K sebességre is képes 8° elhajlásnál.

A Pandora 1200 lézer rendszer számos felhasználást kínál: ILDA, DMX, zenével vezérelt üzemmód és önálló (stand-alone) üzemmód. A DMX vezérlés 12 vagy 23 csatornával is használható, emellett a beállítások, valamint a DMX vezérlés szabályozása a digitális menün keresztül végezhetők el.

Az X/Y tengely a hátsó oldalon található tekerő szabályzó segítségével cserélhető fel. Itt található a kulcs kapcsoló is. A beamZ Pandora 1200 a hozzá tartozó tartókar segítségével szerelhető fel a falra vagy a mennyezetre olyan fényeffektek elérése érdekében, melyek az egész táncparkettet ellátják fénnyel.

Az iShow Laser Show szoftvervezérlő csatlakozik a számítógép USB és LAN portjához és az ILDA lézer kivetítőhöz. Egyszerűen lehet futtatni a szoftvert a számítógépről, és irányítani vele a lézert, grafikák, ábrák és szöveges műsorok megjelenítéséhez.