Dj. Major Gabee

Akivel együtt dolgozunk rendezvényeinken 

Zenei pályafutásom egyetemi éveim alatt kerekedett ki, pontosan 2010 óta foglalkozom dj karrierem építésével, mely eleinte bárokban indult. Kezdetekor munkásságomat a house, mint zenei irányzat határozta meg, de az idő elteltével széles zenei repertoárra tettem szert a retro világában is!

A 70-es évek tehetségeitől napjaink top slágeréig pörgetem a lemezeket, ami magába foglalja a külföldi, magyar retro, illetve rock & roll zenéket, legnépszerűbb mulatós zenéket egy kis latin, rock és R&B zene kíséretében telis-tele mai slágerekkel!

A színes zenei választék elsősorban a közönség kéréseiből és az esküvőkön elvárt zeneszámok összegyűjtéséből származik, de emellett folyamatosan bővül lemezestáskám a legújabb slágerek megjelenésével, illetve a Ti kéréseitekkel!

Számomra a szórakozó közönség elégedettsége az első, ezért a rendezvényeken szünetmentesen követem a vendégek viselkedését, hangulatát és igyekszem a lehető leggyorsabban reagálni a közönség "jelzéseire"!

Elengedhetetlen feltétele az előzetes egyeztetésnek, a személyes találkozó, vagy legalább egy video-chat, ahol kézzel fogható információval tudok szolgálni szolgáltatásaimról, arról nem is beszélve, hogy kicsit megismerhetjük egymást!

Szolgáltatásaim:

  • Esküvői zeneszolgáltatás
  • Szertartáshangosítás
  • Céges rendezvények
  • Szülinapok, Magánrendezvények
  • Háttérzene
  • Mixkészítés, egyedi zeneszerkesztés

Kapcsolat - rendezvényszervezés, booking

+3620 507 88 81

info@cc-kft.com