Orvosirendelő bérlés EKG kocsival

Orvosi rendelő az emberi test anatómiájával és elektronikus orvosi kocsi a francia Smoby műhelyéből csodálatos játékszett fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. A gyerekekből a rendelőben pillanatok alatt szakorvos kerekedik, megismerkednek az emberi test anatómiájával és gyakorolják a páciensek kivizsgálását. Játék közben fejlődik tudástáruk, szókincsük, logikus gondolkodásmódjuk és magabiztosabbakká is válnak, könnyebben szocializálódnak. Rendelkezésükre áll egy nagy széttárható fal, amely számos kiegészítőt és tevékenységi lehetőséget kínál. A radiológiai területen röntgenfelvételeket elemeznek, vagy a gyermekek sziluettjére helyezik őket, és így áttekinthető emberi csontvázat hoznak létre.

Megtanulják továbbá felismerni a test egyes részeit és tépőzárral különböző orvosi eszközöket rögzíteni hozzájuk, az egészséges táplálkozás szekcióban pedig megtudják, hogy a pácienseik aznap mit ettek. Emellett szemészetet is játszhatnak, és sokszínű állatok képeivel és speciális szemüveggel tesztelhetik a beteg látását. Megmérhetik a páciens magasságát (max. 1,20 m), lemérhetik a súlyát, sőt táblázat alapját meghatározhatják a születendő baba nemét. Ezenkívül egy vizsgálati eljárások ütemezésére szolgáló kerék, valamint praktikus dobozok az orvosi szerszámok tárolásához is részét képezik a játéknak. Az orvosi rendelő belső részét ambulancia motívumos ábrák, a külső oldalt pedig vidám szülők és gyerekek képei díszítik.

Az összecsukható orvosi rendelő szilárd és minőségi kartonból és ellenálló műanyagból készült, fém kerettel rendelkezik, ennek köszönhetően nagyon stabil. A játék szétnyitva 111 cm magas és 135 cm hosszú, összecsukva hossza 41 cm, magassága 111 cm.

Orvosi kocsi gyerekeknek Medical Smoby elektronikus kék bőrönddel

Orvosi kiskocsi gyerekeknek Medical örömet szerez kislányoknak és kisfiúknak egyaránt 3 éves kortól, akik szeretnek orvososat játszani. EKG készülékkel és kék kofferrel felszerelt kiskocsi nagyon szép piros-fehér színkombinációban tündököl, így még valósághűbb benyomást kelt a csöppségek részére. Orvosi kocsin EKG berendezés működik, amellyel kis orvosok a betegeik pulzusszámát mérik és ezt a berendezés hangeffekttel jelzi. Gyermek kiskocsi orvosi felszereléssel 56 cm magas és teljes méretei 31*32*56 cm.

A kényelmes áthelyezését a két keréken való gurulás biztosítja, így a kis orvos bárhova magával viheti a berendezést, akár házi beteglátogatásra is. Gyermek orvosi kocsi gazdag felszereléssel rendelkezik.  A kiegészítők közé tartoznak különféle orvosi felszerelések, mint például fonendoszkóp, injekció, orvosságok, olló, ragtapasz, de infúzió is a betegek megfelelő ellátásához. Kis orvosok betegeik egészségi állapotát is fel tudják jegyezni.