Étterem bérlése 

(Kiskonyha asztallal, székekkel)

Nagyon fontos a gyerekeket olyan játékokkal körbevenni, amelyek nem csupán szórakoztatóak, de nagyon jó hatással lesznek a képességeik fejlődésére. Népszerű játékkonyha Bon Appétit Chef Smoby kiegészítőkkel és négyfős asztal székekkel kiváló választás azon gyerekek részére 3 éves kortól, akik vágya saját konyhácska rengeteg kiegészítővel és étteremmel.  A játékszett nagyon jó hatással lesz a gyerekek finom motorikus képességei, fantáziája és elképzelőereje fejlődésére. 

A játékkonyha körbejárható, ez elősegíti, hogy egyszerre több gyerkőc is játszhasson a konyhával. Játék közben fejlődik a gyermek kommunikációs képessége és játék közben utánnozzák a felnőtteket. Tartozékok, kiegészítők, ajtók és nyomógombok kis gyermek kezecskékhez lettek kialakítva. Játékkonyha megfelelő kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. Játékkonyhával szintén fejlődnek a motorikus képességek, tapintási érzékenység és a gyermek koordinációja.

A játékkonyha hűtővel valósághű hűtő tartalmával van díszítve. Mellette található sütő nyitható ajtóval, ahol a gyerkőcök akár kalácsot is süthetnek. Játékkonyha munkafelületén elektronikus tűzhely található két főzőlappal ami fortyogó hangot ad ki a víz forrását imitálva, mosogató tálca és kis tálaló pult is helyet kapott. A munkafelület feletti állványon espresso kávéfőző kapszulákkal és ízesítésekkel van kialakítva. Felette konyhai óra található, mely nem hiányozhat egy konyhából sem, a felső részen pedig kampók találhatóak konyhai segédeszközök tárolására.

Kreatív kiegészítők közé tartozik lábas fedővel, tányérok evőeszközökkel, poharak, csészék kávéra, kapszulák kávéfőzőbe, konyhai segédeszközök, serpenyő. A játékkonyha magassága 97 cm és a méretei 53*34*97 cm.